• Home
  • Over aansteker.com

Www.aansteker.com behoort tot de online verkoopactiviteiten van Alpha Groep Oud-Beijerland


Alpha Groep bestaat uit diverse handel- en dienstverlenende werkmaatschappijen.Luchtfoto


ALPHA TECHNIEK levert, installeert en onderhoudt machines en installaties. Stomerijtechniek, metaalontvetting, koeltechniek en magazijntechniek zijn de hoofdgebieden. Alpha Techniek heeft een eigen gecertificeerde Technische Dienst voor vakkundige installatie en onderhoud

ALPHA FASHION SUPPORT legt zich toe op logistieke activiteiten (waaronder opslag en vervoer) en het reconditioneren van kleding: alles wat moet gebeuren om winkelklaar en kleding kreukvrij te maken.

ALPHA VERVOER  verzorgt het distributietraject. Door volledige automatisering wordt gewaarborgd dat de goederen op het juiste tijdstip, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats zullen arriveren.

ALPHA BEHEER beheert, onderhoudt, huurt en verhuurt, koopt en verkoopt kantoren, winkels, magazijnen, fabriekshallen en andere bedrijfsruimten.

ALPHA SERVICES is het intern administratiekantoor van Alpha Groep. Hier wordt de grote verscheidenheid aan administratieve handelingen verricht voor de Gehele groep (waaronder voorraadbeheer).

ALPHA HOLLAND levert relatiegeschenken, premiums, kerstpakketten, themapakketten, seizoenspakketten enz.